Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 30€.

HHC P Τι Είναι; Ό, τι Πρέπει Να Ξέρεις Για Την Εξαϋδροκανναβιφορόλη

2023-09-28

Το HHCP έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πλέον δημοφιλή κανναβινοειδή και αυτό αποδεικνύεται από την ποικιλία επώνυμων προϊόντων, που κυκλοφορούν στην αγορά, παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν είναι πολύ γνωστό στο ευρύ κοινό.

Τι είναι το HHC P, όμως;

Το HHC P (εξαϋδροκανναβιφορόλη ή υδρογονωμένη εξαϋδρονναβινόλη) είναι ένα από τα κανναβινοειδή που δεν υπάρχει φυσικά στο φυτό της κάνναβης, αλλά δημιουργείται στο εργαστήριο.

Πώς παράγεται;

Η παραγωγή του HHCP πραγματοποιείται με τη λήψη του HHC (εξαϋδροκανναβινόλη), ένα από τα γνωστά φυσικά κανναβινοειδή, και με την ενίσχυση της δομής της πλευρικής αλυσίδας του άνθρακα, κατά την οποία έχουμε αλλαγή του τρόπου με τον οποίο αλληλεπιδρά με τους υποδοχείς CB1 στον εγκέφαλο.

Η προσθήκη στην πλευρική αλυσίδα του HHC κάνει τη σύνδεση μεταξύ κανναβινοειδούς και υποδοχέων CB1 ως και 30 φορές πιο αποτελεσματική, οπότε το λεγόμενο "ανέβασμα" είναι 10 ή και περισσότερες φορές πιο δυνατό σε ισχύ, συγκριτικά με αυτό του HHC.

Ποιες οι ιδιότητες του HHCP;

Η εμφάνιση του κανναβινοειδούς HHC-P έγινε πολύ πρόσφατα, γι' αυτό και είναι νωρίς να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με τις ιδιότητες, τα οφέλη και την επίδρασή του στον ανθρώπινο οργανισμό. Τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα δείχνουν ότι το κανναβινοειδές:

  • είναι σχεδόν 33 φορές πιο ισχυρό από το Delta-9 THC
  • έχει αντιφλεγμονώδη δράση
  • έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες

Σε ποια επίπεδα φαίνεται να επιδρά στον οργανισμό;

Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, η εξαϋδροκανναβιφορόλη:

  • συμβάλλει στην αύξηση της όρεξης
  • αυξάνει την ενέργεια
  • μειώνει την αίσθηση του πόνου
  • ανακουφίζει από το άγχος

Σε τι είδους προϊόντα βρίσκεται το HHC P;

Οι μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των προϊόντων κάνναβης μας προσφέρουν μια σειρά απόπροϊόντα εγγυημένης ποιότητας βασισμένα στο HHC-P. Στο BioNatural Care θα ανακαλύψεις, μεταξύ άλλων:

Σημειώνεται πως τα προαναφερθέντα προϊόντα HHC-P δεν περιέχουν περισσότερο από 0,2% Delta- 9 THC, που αποτελεί και το νόμιμο ποσοστό. Συνεπώς, η απόκτηση και η χρήση των συγκεκριμένων προϊόντων με εξαϋδροκανναβιφορόλη είναι απολύτως νόμιμη.

Σε ποιους απευθύνεται;

Τα προϊόντα HHC-P απευθύνονται ίσως περισσότερο σε "μυημένους" από την άποψη ότι η υδρογονωμένη εξαϋδρονναβινόλη είναι η πιο ισχυρή μορφή HHC. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως είναι απαγορευτικά για κάποιον "αρχάριο", καθώς το πώς και πόσο έντονα θα επιδράσει το κανναβινοειδές στον εκάστοτε οργανισμό εξαρτάται, επιπλέον, από το στέλεχος και το είδος του προϊόντος, αν είναι ανθός ή vape για παράδειγμα.

Γνώρισε καλύτερα το HHC P (εξαϋδροκανναβιφορόλη ή υδρογονωμένη εξαϋδρονναβινόλη) μέσα από τα προϊόντα που το περιέχουν, τα οποία μπορείς να αναζητήσεις στο BioNatural Care!